Välkommen til Swea Japan!

SWEA Japan har funnits i Tokyo sedan 1988 och tillhör Asien-regionen inom den internationella föreningen SWEA. Vi är idag ca 20 medlemmar, de flesta från Tokyo- och Yokohamaområdet.
Vi har ett omfattande aktivitetsprogram: utflykter, studiebesök, matlagnin, stadsdelspromenader, kulturbesök, lunchträffar, middagar på stan (ibland med herrarna), och upptäcksfärder till japanska antikmarknader och vakra parker med mera.
Det finns plats i programmet för egna initiativ! Vad är du intresserad av? Hör av dig om du vill göra något som passar dig!
SWEA Japan är till för både yrkesarbetande och medföljande medlemmar.
Vi är unga och äldre. Några har småbarn, andra har vuxna barn och saknar barnbarnen hemma i Sverige. Den minsta gemensamma nämnaren är att vi är kvinnor och vi talar svenska – men det är inte nödvändigtvis vårt modersmål. Vi som är medlemmar håller kontakten med varandra via vår Facebook sida (endast öppen för medlemmar) där vi också lägger upp kommande aktiviteter.
Som sagt du är varmt välkommen att kontakta oss på e-post japan.swea@gmail.com för att bli medlem och få mer information om SWEA Japan.

Är du intresserad av att bli medlem i SWEA Japan så finns information om medlemskap och kontaktuppgifter på vår hemsida.

SWEA Japan finns även på Facebook och Instagram. Där kan du se mer vad vi hittat på nyligen, undrar du mer vilka vi är och vad vad som händer framöver, tveka inte att kontakta oss på DM.