Network Menu

SWEA Japans aktiviteter

SWEA Japan erbjuder dig som medlem ett stort utbud av aktiviteter. Vi har bland annat matlagningskurser, stads-promenader, hajker, museibesök, afterwork med föreläsningar med mera.

Continue Reading
Tono donation recipient visit, SWEA Japan, 2013

Donationer som ger ringar på vattnet

SWEA Japans årliga donationer är ett bra exempel på hur en donation ger ringar på vattnet och stor PR-effekt både till SWEA och Sverige, långt utanför den lilla kretsen kring mottagaren av donationen.

Continue Reading

Grattis SWEA Japan 30 år!

SWEA Japan firar 30 år! För att markera detta storslagna faktum anordnades i juni en fest för SWEA-medlemmar och deras respektive. Temat för festen var “kul peruk”, något som bidrog till en färgglad afton med mycket skratt. 

Continue Reading

Besök på Ikueisha

Den 26:e maj besökte Sweor med familjemedlemmar barnhemmet Ikueisha. Barnhemmet är ett av fyra barnhem som SWEA stödjer genom donationer av produkter inköpta från svenska företag.

Continue Reading

150-årsfirande med kunglig glans!

I år högtidlighåller Sverige och Japan 150 år av diplomatiska förbindelser. I söndags inleddes det officiella firandet med gårdsfest för svenskkolonin och japanska Sverigevänner på Sveriges ambassad i Tokyo.

Continue Reading

Årsmötet 2018

I går gick SWEA Japans årsmöte av stapeln. Vi hade som vanligt förmånen att hålla mötet i auditoriet på Sveriges ambassad här i Tokyo.

Continue Reading

Mer från SWEA Japans julbasar

På SWEA Internationals webbplats och i senaste numret av SWEA-nytt kan du läsa mer om SWEA Japans julbasar. Där kan du också läsa om andra SWEA-avdelningars julmarknader runt om i världen och se en hel del fina bilder.

Continue Reading