Network Menu

Våra aktiviteter

SWEA kimono event/YlvaKelly

Taiko

 

 

 

 

 

 

SWEA Japans aktivitetsprogram utgör en av våra viktigaste delar. Våra aktiviteter ger oss både tillfällen att träffas och lära känna varandra och att låta oss upptäcka och lära nya saker.

De planerade aktiviteterna utgör för många en första ingång till ett nytt socialt sammanhang. Programgruppen försöker därför anpassa aktiviteterna efter medlemmarnas intressen och engagemangsnivå, vilket förstås är i ständig förändring i och med medlemmars in- och utflytt.

SWEA Japan erbjuder dig som medlem ett stort utbud av aktiviteter. Bland de stående aktiviteterna återfinns:

Japanska matlagningsklasser under ledning av Kyoko Hattori, kock med livslång erfarenhet av traditionell japansk matlagning.

Ikebana – pröva den japanska konsten av blomsterarrangemang under ledning av Arikawa Seiko, erfaren lärare inom ikebana-stilen sougetsu.

Upptäck Tokyo-promenader – stadspromenader där vi upptäcker nya områden eller nya saker i gamla.

Barnträffar – en uppskattad mötespunkt för SWEOR och partners med barn.

Måndagsfika – vi träffas på olika kaféer i olika delar av staden, ett lätt och trevligt sätt att hinna träffas.

After work – uppsluppna träffar med glad stämning

Utöver dessa aktiviteter kommer de som alla Sweor är välkomna att bjuda in till; det kan vara en utställning som man gärna vill se, någon som planerar en hajk eller vad som egentligen där man välkomnar sällskap.

 

Det aktuella programmet hittar du här i SWEA kalendern.

Notera att programmet kan ändras under terminen och uppdateras kontinuerligt. Glöm inte att kontrollera event-detaljerna i Facebook för aktuella uppgifter.

För att anmäla sig till våra aktiviteter måste man vara medlem och anmälan görs via SWEA Japan medlems-Facebook grupp. Vissa aktiviteter är enbart för SWEOR och vissa välkomnar respektive och/eller barn. Till de flesta aktiviteter går det bra att ta med sig en gäst. När det endast finns ett begränsat antal platser gäller detta enbart i mån av plats.

Saknar du tillgång till SWEA Japans Facebook-grupp skicka ett mail till japan(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org om du önskar mer information. För medlemskap, ansök här.