Network Menu

Programgruppen

Autumn leafs

Programgruppen är ansvarig för koordinering av aktivitetsprogrammet. Programgruppen anordnar under säsongen en basstruktur av events. ALLA Sweor bidrar tillsammans till att kalendern fylls med roliga aktiviteter. Tillsammans bjuder vi in till ett givande utbud av erfarnheter.

Inbjudningar och anmälan till våra aktiviteter sker via SWEA Japans Facebook-grupp. Saknar du tillgång til SWEA Japans Facebook-grupp, se till att komma in genom att bli medlem i SWEA Japan.

SWEA kalender
Här ser du vilka SWEA-träffar som är på gång innan inbjudningar kommer ut på Facebook. Även andra aktiviteter i Tokyo finns noterade (markerade i parentes), vissa är kanske lämpliga för SWEA-aktiviteter. Kommer du på egna initiativ och ser att det är en lucka i almanackan, skapa ett event inne i SWEA Japan FB-gruppen för att bjuda alla Sweorna. Spontana sista minuten utflykter uppmuntras också! Skriv gärna en enkel blänkare på Facebook. Tips! Gör kalendern tillgänglig i din mobil.

SWEA kalender hittar du här

Notera att programmet kan ändras under terminen så kolla alltid i Facebook för aktuella uppgifter.

AKTIVITETER – KURSER – UTFLYKTER – SHOPPING – TIPS mm

Här finner du ett dokument med samlad vetskap från Tokyos Sweor och SWEA Programgrupp. I dokumentet finns detaljer som kan vara behjälpliga när du bjuder in till aktiviteter. Ser du något som du vill göra, bjud gärna in till event på SWEA Japan FB-gruppen eller prata med programgruppen. Detta är ett levande dokument som kommer att uppdateras med information från tidigare program. Lägg till dina tips! Alla Sweor är välkommen att redigera det! Hör av dig för “redigeringslänk”.

Programgruppen välkomnar och behöver alltid nya medlemmar!  Är du intresserad så skicka ett mejl eller håll utkik efter nästa programgruppsmöte som läggs ut i SWEA kalendern.

Har du frågor, feedback eller idéer så hör gärna av dig till oss på japan(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org.