Network Menu

Sweor ses i Perth Världsmöte 2017

vm2017_australien_loggaVälkommen till Perth! En tvåmiljonersstad vid Indiska oceanen med flest soltimmar i hela världen, underbara stränder, djur och natur. I väster breder den oändliga Indiska oceanen ut sig och i öster 412 mil tvärs över kontinenten, har vi Sydney.

Kommer du hit för första gången kommer du säkert att förvånas över hur utspridd staden är. Perth är till ytan tre gånger så stor som Los Angeles och större än Tokyo. Men tack vare lokaltrafiken är det enkelt att ta sig runt och se alla godbitar som Perth erbjuder. Swan River ringlar genom staden och det finns möjlighet att jogga eller cykla längs floden under palmer med stadens blågrå skyskrapor i bakgrunden eller genom de många lummiga parkerna.

Här kan man andas!

Perth erbjuder dessutom fantastisk shopping, mat och kultur.

Hoppas ni kommer trivas!

Våra mötesdagar kommer att vara den 20 – 21 oktober med regionsmöten på fredagen och världsmötet på lördagen. Som vanligt välkomnar vi alla SWEA-medlemmar till ett mingel på torsdagskvällen, den 19 oktober. Efterresan lämnar Perth söndagen den 22:a och går till den fantastiska Margret River regionen, som erbjuder vingårdar, stränder och vågor i absolut världsklass. Onsdagen den 25:e, kl. 17, planeras resenärerna vara tillbaka i Perth.

Läs mer på http://vm2017.swea.org